FiratBote.Com  Fırat Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği ( B.Ö.T.E. )

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
07 Eylül 2010, 02:24:15

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Winamp' la 3 Boyutlu Masaüstü...  (Okunma Sayısı 50 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
princeofpersia
Administrator

26 Mesajına Toplam
54 Kere Teşekkür Edildi

« : 22 Ağustos 2007, 17:42:31 »

Arkadaşlar hepimizin bilgisayarında olan winampin visualization gibi bir özelliği olduğunu çoğumuz bilir zaten. Daha önceki versiyonlarda bu visualizationlar pencerede yada full screen olarak çalışıyordu. Fakat bugün winampi kurcalarken bunu arka plan yapabildiğimi farkettim bayada hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedim. ilk önce winampı [ www.winamp.com ] bilgisayara kuruyoruz. Sonra winampın ana konsolunda herhangi bi yerde mausu sağ tıklayıp resimdeki gibi "options/preferences" e tıklıyoruz.

Daha sonra karşımıza aşağıdaki ekran çıkıyor ve kırmızı oklarla gösterdiğim sekmelere tıklıyorsunuz

Ve sonra siyah okla gösterdiğim start'a tıklayıp visualizationu başlatıyorsunuz. Bunu yaptıktan sonra pencereyi kapatıp resimdeki gibi visualitona sağ tıklayıp "desktop mode" yi seçiyorsunuz

şimdi winampi simge durumuna küçültüp yeni 3 boyutlu ve hareketli duvar kağıdınızı izleyebilirsiniz. Hep aynı animasyonu görmek istemiyorsanız ara sıra SPACE tuşuna basarak değiştirebilirsiniz. Sıradaki şarkı isimleride masa üstünde görünecektir. hayırlı olsun. Kapatmak için ise aşağıdaki resimdekini yapmanız yeterli

princeofpersia Nickli Üyemize Teşekkür Eden 3 Kullanıcı: URSULA (22 Ağustos 2007, 20:38:55), sONEr (22 Ağustos 2007, 20:28:31), sanlituna (22 Ağustos 2007, 18:19:59)
şanlıtuna
Administrator

239 Mesajına Toplam
643 Kere Teşekkür Edildi

« Yanıtla #1 : 22 Ağustos 2007, 18:21:17 »

saol masüstünü  3 boyutlu görmek isteyenler için faydalı olcaktır.  Smiley

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da Huda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
M. AKİF ERSOY
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Her hakkını sakladık©- Firatbote.com® 2006-2007 ve sonrası...

Çok Light Version

Add to Google
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 1.628 Saniyede 25 Sorgu ile Oluşturuldu