FiratBote.Com  Fırat Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği ( B.Ö.T.E. )

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
09 Eylül 2010, 19:37:28

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: bilgisayar dersinde öğrencilere performasn ödevi olarak ne vareceksiniz?  (Okunma Sayısı 122 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
célibataire
Yeni Üye
*

1 Mesajına Toplam
4 Kere Teşekkür Edildi

« : 12 Kasım 2008, 21:33:55 »

merhaba arkadaşlar. öğrencilikten nihayet öğretmenliğe yükseldik ama o kadar rahat değiliz. bir sürü formalite çıktı karşımıza. şimdi öğrencilere performans ödevi vermemizi istiyorlar. ne verecez keratalara? internetten indirdiğim dökümanlar olmasın  Roll Eyes

célibataire
şanlıtuna
Administrator

239 Mesajına Toplam
643 Kere Teşekkür Edildi

« Yanıtla #1 : 12 Kasım 2008, 22:28:31 »

internette ne var bakmadım daha ama ben 8. sınıflara iki performans ödevi konusu seçtim
1-Gaziantepi anlatan bir sunu hazırlayın ( ses de olacak)
2-Basit bir web sayfası hazırlanacak

sınıflardan grup olmalarını istedim istediğinizi seçin dedim. diğer sınıflar için henüz bir ödev belirlemedim ama. bu arada öğrencilik çok rahattı öğretmenlik bayağı yorucu.
diğer sınıflar içinde belirlersem yazarım inş Smiley kolay gelsin

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da Huda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
M. AKİF ERSOY
esra
Yeni Üye
*

1 Mesajına Toplam
3 Kere Teşekkür Edildi

« Yanıtla #2 : 13 Kasım 2008, 20:15:56 »

bizim öğrencilere performans ödevi vermemiz gerekiyor mu? sonuçta not vermiyoruz ki.
yani ben hiç bi performans ödevi vermedim.sadece kitaptaki proje ödevlerini yaptırıyorum. ve şimdiye kadar da sadece 5.sınıflara 1 kere yaptırdım.kitaptakinin dışında herhangi bir performans ödevi vermedim.
nisan
Usta Forumcu

293 Mesajına Toplam
856 Kere Teşekkür Edildi

« Yanıtla #3 : 14 Kasım 2008, 16:05:31 »

benim bildiğime göre yıllık plana göre ilerleniyor genelde ama istersen değişik yada birden çok performans ödevi de verebilirsin. karneye not geçmiyor ama kendi branşımız olduğu için performans ödevi verip değerlendirmemiz daha uygun denildi ve dönem başındaki zümreye performans ödevi verilecek diye işlendi. hatta bizim burada ayrıntılı soruyorlarmış değerlendirme ölçeği, sonuç grafiği, bireysel, grup , veli değerlendirmesi vs...ben de halen birşey vermiş değilim bilişim dersinden kitaba göre gidiyorum, doğru dürüst BT sınıfım bile yoktu bu güne kadar.şimdi daha sağlıklı düşünürsem inş. verebileceğim. medya okuryazarlığı dersi de seçmeli ama ondan vermeyi düşünmüyorum, zümreye de yazmadım. beden ve müzik dersimden performans konularımı belirledim isterseniz söyleyeyim   Smiley

Yönel Allah'a seni habersiz sansınlar
Ne güzel haldir ki o hal
Sen akıllı ol
Seni deli sansınlar
célibataire
Yeni Üye
*

1 Mesajına Toplam
4 Kere Teşekkür Edildi

« Yanıtla #4 : 18 Kasım 2008, 09:00:05 »

ya gülay sen basit web sitesi yaptırıyorum diyorsun bizim öğrenciler daha word ü bilmiyor. bende word anlatacam. html konusuna kadar ben de kitaptan işledim. bundan sonra word anlatacam.

célibataire
şanlıtuna
Administrator

239 Mesajına Toplam
643 Kere Teşekkür Edildi

« Yanıtla #5 : 19 Kasım 2008, 23:03:22 »

ben kitaptan gidiyorum oldukça basit link verme gibi bir çalışma istedim. wordü falanda arada anlatmaya çalşıyorum. benim öğrencileriminde senin öğrencilerinden bir farkı yok sanırım evde bilgisayarı olan her sınıftan 1 yada 2 yi geçmiyor. bakalım ya inş bir şeyler anlatabiliyoruzdur.
herkese Allah yardım etsin

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da Huda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
M. AKİF ERSOY
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Her hakkını sakladık©- Firatbote.com® 2006-2007 ve sonrası...

Çok Light Version

Add to Google
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 5.94 Saniyede 32 Sorgu ile Oluşturuldu